Retinol toevoegen aan je skincare routine met ons Retinoid Renew Complex

Retinol toevoegen aan je skincare routine met ons Retinoid Renew Complex

Onze nieuwste toevoeging aan onze Age Resist anti-aging huidverzorgingslijn is het Retinoid Renew Complex. Dit lichtgewicht retinol serum heeft een zeer stabiele ingekapselde retinoïde om celvernieuwing te stimuleren, huidverkleuring te verfijnen en huidverjonging te bevorderen. In deze blog vertellen we je meer over het ingrediënt retinol (vitamine A) en ons nieuwste serum.

 

Wat is retinol nou eigenlijk precies?

Wat is retinol nou eigenlijk precies?

Retinol is een van de best onderzochte huidverzorgingsingrediënten. Het krijgt veel aandacht in de wereld van de huidverzorging. Terecht, want onderzoek toont duidelijk aan dat de huid veel baat heeft bij het gebruik ervan.

Retinol is eigenlijk gewoon een ander woord voor vitamine A. Retinol is een extreem effectief celcommunicerend ingrediënt. Dat betekent dat dit stofje zich letterlijk aan bijna iedere huidcel kan hechten en doorgeeft dat die cel zich als een gezonde, jongere huidcel moet gaan gedragen.

Retinol is een antioxidant. Het kan dus de negatieve werking stoppen van schadelijke vrije radicalen die de huid er ouder uit doen zien en zich ouder gedraagt. Retinol helpt ook rimpels bestrijden en helpt de collageenproductie te stimuleren.

Retinol is effectief bij het behandelen van een acne-gevoelige huid, puistjes en eczeem. Het vermindert huidverkleuringen en maakt rimpels die zijn veroorzaakt door de schadelijke invloed van de zon minder diep.

 

Hoe gebruik je ons nieuwe retinol serum?

Retinoid Renew Complex retinol serum

Na het reinigen van de huid ’s avonds zachtjes over het gezicht, de hals en het decolleté strijken, waarbij het gebied rond de ogen en lippen wordt vermeden.

Blijf de voor jou meest geschikte Eve Taylor-toner op de huid spritzen en volg vervolgens op met een nachtcrème. Zorg ervoor dat bij gebruik van het Retinoid Renew Complex overdag een geschikte SPF wordt gebruikt.

 

Retinoid Renew Complex ingrediënten

Retinoid Renew Complex ingrediënten

De belangrijkste ingrediënten van ons nieuwe retinol serum zijn:

  • Retinyl Palmitate 1% (Vitamine A) – deze zeer stabiele vorm van ingekapselde vitamine A verhoogt de celvernieuwing, wat op haar beurt de helderheid, textuur en toon van de huid verbetert. Retinylpalmitaat is de zachtste van de vier retinoïden, waardoor het een ideale oplossing is voor mensen die nieuw zijn met vitamine A, of mensen die eerder overgevoelig zijn geweest voor retinol.
  • Natriumascorbylfosfaat (vitamine C) – Een vorm van vitamine C met een laag irritatiepotentieel. Het heeft een sterk antioxiderende werking om zich te verdedigen tegen oxidatieve stress, terwijl het de teint een boost geeft met glans en helderheid.
  • Acerola (Barbados-kers) – dit superfood is rijk aan polysachariden, polyfenolen en antioxidanten die samenwerken om fibroblasten te beschermen tegen oxidatieve schade om een ​​jeugdige huid te behouden.

 

Online bestellenRetinoid Renew Complex

Online bestellen