Hoe het allemaal begon……

Hoe het allemaal begon……

Het verhaal achter het succes.

Eve Taylor (Londen) Ltd werd oorspronkelijk opgericht in Londen in 1963, maar heeft nu haar volledige Britse en internationale hoofdkantoor (HQ) operaties in één speciaal gebouwde site in Cambridgeshire, Engeland. Het bedrijf exporteert momenteel meer dan 60% van zijn producten naar bijna 40 landen wereldwijd.

Aan het begin van het bedrijf nam Eve Taylor de beslissing om een ​​aanzienlijke investering te doen in de ontwikkeling van al haar eigen in-house faciliteiten om haar eigen professionele opleiding, productie en productie te beheersen en ook nieuwe productontwikkelingen voor haar hele aromatherapie-assortiment. huid- en lichaamsverzorgingsproducten uit één hand. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit die professionals nodig hebben, gedurende het hele productieproces rechtstreeks bij de klant kan worden gehandhaafd. Vooral omdat veel van de productieprocessen van vandaag, zoals het creëren van onze wereldberoemde meester-etherische olieconcentraten, nog steeds met de hand worden gedaan door deskundige professionals, is het van vitaal belang voor onze kwaliteitscontrole dat onze meester-blenders de mogelijkheid hebben om ervoor te zorgen dat we de beste ingrediënten ter wereld hebben. nodig voordat onze uiteindelijke mengsels worden gemaakt.

Producten voor professioneel en thuisgebruik

Producten voor professioneel en thuisgebruik

Het Eve Taylor-productassortiment werd aanvankelijk opgericht als een productlijn voor uitsluitend professioneel gebruik en werd exclusief verkocht aan de gekwalificeerde schoonheidsspecialiste die professionele producten gebruikte tijdens behandelingen. Het werd echter al snel duidelijk dat klanten willen dat Eve Taylor ook een breed scala aan thuiszorgondersteunende producten creëert voor gebruik tussen salonbehandelingen.

Eve Taylor OBE begon haar carrière in de schoonheidsindustrie als schoonheidsspecialiste en raakte al snel gefascineerd door een behandeling die oorspronkelijk duizenden jaren geleden werd ontwikkeld door oude therapeuten in zowel China als Egypte, genaamd Aromatherapie.

Pure etherische oliën

Pure etherische oliën

Eve Taylor was gefascineerd door het gebruik van pure etherische oliën. Dus na jaren van studie, oefening en ervaring besloot ze haar eigen assortiment voorgemengde aromatherapie-oliën te ontwikkelen, samen met specifieke behandelingsmethoden en -technieken. Eve’s aromatherapie-technieken (klinische aromatherapie) zijn door velen aangenomen als de originele industriestandaard voor professionele aromatherapie en worden momenteel over de hele wereld uitgebreid onderwezen.

Haar originele aromatherapie-melanges bieden zowel professionele therapeuten als hun cliënten nog steeds uitstekende resultaten, waardoor de vraag over de hele wereld hoog blijft.

Huid- en lichaamsverzorging

Huid- en lichaamsverzorging

In 2005 besloot het bedrijf om zijn eigen assortiment professionele en retail huid- en lichaamsverzorging te ontwikkelen om de behoeften van de professionele therapeut over de hele wereld verder te ondersteunen als aanvulling op zijn gevestigde assortiment van voorgemengde aromatherapieoliën van wereldklasse. In 2008 ontving Eve Taylor een O.B.E (Officer of the British Empire) van Hare Majesteit de Koningin van Engeland voor haar bijdrage aan het beroep en de industrie.